Årets snyggaste skyltfönster är nu korat och Petronellas Boutique står som segrare i årets skyltfönstertävling.

Totalt deltog 21 andra skyltfönster i tävlingen och efter att röstning pågått både online via Ttelas webbportal och manuella röster har nu juryn sagt sitt.

Läs artikeln i Ttela här.

Om City Trollhättan

City Trollhättan är en samverkansplattform för näringar, fastighetsägare och Trollhättans stad. Bolaget ägs av den ideella föreningen City Trollhättan. Huvuduppdraget styrs av föreningens medlemmar, enskilda projekt och ett uppdragsavtal reglerat av kommunen. Organisationen arbetar aktivt med att förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna. Tillsammans med samarbetspartners och medlemmar arbetar vi för en kommersiellt, socialt och kulturellt attraktiv stadskärna som bidrar till att öka Trollhättans attraktivitet som boende-, utbildnings- och etableringsort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *