26-28 april anordnas ett flertal aktiviteter för att fira in våren. Flertalet verksamheter håller extraöppet och aktiviteter planeras runt om i staden. Fullständigt program hittar du här.

För att vara uppdateringar om förändringar hänvisar vi i första hand till evenemanget på facebook.

Om City Trollhättan

City Trollhättan är en samverkansplattform för näringar, fastighetsägare och Trollhättans stad. Bolaget ägs av den ideella föreningen City Trollhättan. Huvuduppdraget styrs av föreningens medlemmar, enskilda projekt och ett uppdragsavtal reglerat av kommunen. Organisationen arbetar aktivt med att förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna. Tillsammans med samarbetspartners och medlemmar arbetar vi för en kommersiellt, socialt och kulturellt attraktiv stadskärna som bidrar till att öka Trollhättans attraktivitet som boende-, utbildnings- och etableringsort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *