Under sommarhalvåret öppnar Spiköns café upp och erbjuder under veckan ett härligt utbud av glass och fika. Intill finns också Trollhättans gästhamn och på Spikön hittar du också en av stadens populära temalekplatser, minigolf och härliga parkmiljöer.

Läs mer om caféets sortiment och öppettider här.

Spiköns servering och gästhamn drivs genom samarbete med Trollhättans stad, City Trollhättan och Buddy’s.

Gästhamn

Med vacker parkmiljö med 40 platser på halvön Spikön med gångavstånd till centrum och Trollhättans största sevärdheter. I gästhamnen görs förtöjningen med boj från aktern och fören mot land. I serviceanläggningen finns duschar, toaletter och tvättmöjligheter. Tillgång till el och färskvatten finns.

Gästhamnen Spikön ligger mitt i Göta älv, 200 meter norr om klaffbron och cirka 150 meter söder om järnvägsbron. Härifrån tar du dig enkelt med fot till centrum och omkringliggande besöksmål.

Hamnavgiften är 200 kr (inkl. tvättmöjlighet samt wc/dusch) och betalas i caféet eller till våra cityvärdar som ansvar för ytan.

Har du frågor om gästhamnen?

Hör av dig till våra cityvärdar genom att ringa 0733-489218. Genom numret kan du även boka en plats i gästhamnen eller höra hur beläggningen för dagen är.