Text om City Trollhättan

City Trollhättan är en samverkansplattform för näringar, fastighetsägare och Trollhättans stad. Bolaget ägs av den ideella föreningen City Trollhättan. Huvuduppdraget styrs av föreningens medlemmar, enskilda projekt och ett uppdragsavtal reglerat av kommunen. Organisationen arbetar aktivt med att förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna. Tillsammans med samarbetspartners och medlemmar arbetar vi för en kommersiellt, socialt och kulturellt attraktiv stadskärna som bidrar till att öka Trollhättans attraktivitet som boende-, utbildnings- och etableringsort.

Logotyp

City Trollhättans logotyp får användas i sammanhang där bolaget är avsändare eller samarbetspartner. Har du frågor om användandet hör du av dig till oss här.

Logotyp för City Trollhättan

Pressbilder

Vi kommer framöver komplettera med en uppsättning pressbilder för användande i olika forum.

Nyhetsbrev

Vi skickar löpande ut nyhetsuppdateringar om vår verksamhet. För att ta del av detta fyll i dina uppgifter nedan.Nyheter

Fallens dagar 2019

Välkommen till Fallens dagar, Sveriges äldsta stadsfestival som inleds den tredje fredagen i juli varje år sedan 1959. Storslagen musik, roliga aktiviteter, underhållande framträdanden och spännande tävlingar är bara en del av vad Fallens dagar erbjuder sina gäster för att fira Trollhättefallen. Vattenfestivalen sker i år den 19-21 juli och gästas av flertalet artister och … Fortsätt läsa Fallens dagar 2019

0 comments

Trollhättan Pride 2019

Välkomna på folkfest i Trollhättans centrum i sommar! Här utlovas något för alla med bland annat underhållning, artister, Trollhättans Prideparad träder för andra året i rad tillsammans med en härlig gala på kvällen. Var med och fyll staden med regnbågens färger tillsammans med oss! City Trollhättan tillsammans med sina medlemmar är stolta sponsorer till årets Pride-arrangemang. Läs mer om årets … Fortsätt läsa Trollhättan Pride 2019

0 comments

Varmt välkomna på restaurangveckan!

Den 13-17 maj bjuder flertalet av Trollhättans restauranger och krogar in till härliga upplevelser. Grundkonceptet bygger på en tvårätters meny till priset av 200 kronor där respektive restaurang erbjuder en kombination som återger något från det egna smakrika köket. Passa på att bjuda med dig en vän, kollega, familjen eller en främling under vårens restaurangvecka. … Fortsätt läsa Varmt välkomna på restaurangveckan!

0 comments

Jobb: Säsongsjobb med ledaransvar på Spiköns gästhamn

Vi söker dig som är driven, vill utvecklas och har erfarenhet av ledaransvar och service. Tjänsten är på heltid, vecka 22-33. Vi söker dig som är: En förebild för arbetslaget med en god arbetsmoral, initiativtagande och plikttrogen. Social och serviceinriktad Inte rädd för att ta i där det behövs. Har erfarenhet från arbetsledning och service … Fortsätt läsa Jobb: Säsongsjobb med ledaransvar på Spiköns gästhamn

0 comments

Vårfest i city!

Lördagen den 4 maj firar vi tillsammans in våren med en härlig fest vid Kompassen på Kungsgatan i Trollhättan. Vi bjuder in butikerna i centrum till att komma och visa upp det senaste vårmodet i en färgsprakande modevisning. I år gästas vi även utav Folkuniversitetets design-elever som kommer att visa upp sina egendesignade kläder och … Fortsätt läsa Vårfest i city!

0 comments

Vinter i city

Det händer mängder med aktiviteter i Trollhättan under juletiderna. Bäst överblick på de samlade aktiviteterna hittar du i Visit Trollhättans evenemangskalender här. Våra egna aktiviter kan du läsa om på den här sidan. Där berättar vi mer om allt ifrån den återkommande julgranständning till Storgatans traditionsenliga julmarknad.

0 comments

Trolldagar 2018 – Trolliga dagar i city!

Trolldagar 2018 går av stapeln den 28 – 29 september i Trollhättan. Vi bjuds in till föreningsmässa, underhållning på scen och aktiviteter runt om i staden. På sen kommer vi bland annat få se trollkarlen och magikern Douglas Nordenbelt som bland annat medverkat i teveprogrammet Talang. Läs mer om aktiviteterna och programmet här.

0 comments

Höstens restaurangvecka!

Den 17 – 21 september bjuder flertalet av Trollhättans restauranger in till Restaurangvecka. Tvårätters specialmenyer erbjuds för 200 kronor i olika former för att ge smakprov på såväl klassiker som nyheter på restaurangernas och krogarnas menyer. Läs mer om de aktuella erbjudandena här och boka en plats på respektive restaurang för att ta del av … Fortsätt läsa Höstens restaurangvecka!

0 comments

Fallens dagar 2018

20 – 22 juli anordnas Fallens dagar. Sveriges äldsta stadsfestival bjuder för 59:e året i rad på ett fullspäckat program med flertalet spännande artister, aktiviteter, festivaltält och allmänt härlig stämning. Artister i årets line up är Takida, The Sounds, Sigrid Bertsson, Samir & Victor, Renaida, Uno Sveningsson tillsammans med N3:s symfoniorkester. Nytt för i år är … Fortsätt läsa Fallens dagar 2018

0 comments

Trollhättans första Pridefestival – 2018

30 juni anordnas Trollhättans första Pridefestival. Flertalet verksamheter bjuder in till aktiviteter under dagarna och vi medverkar kring arrangemanget som går av stapeln på sommarhängsytan på Strandgatan (gamla Hamnkontoret). För att vara uppdateringar om förändringar hänvisar vi till Pride-föreningens webbplats och evenemanget på facebook.

0 comments