Text om City Trollhättan

City Trollhättan grundades 2003 och är en samverkansplattform för näringar, fastighetsägare och Trollhättans stad. Bolaget ägs av den ideella föreningen City Trollhättan. Huvuduppdraget styrs av föreningens medlemmar, enskilda projekt och ett uppdragsavtal reglerat av kommunen. Organisationen arbetar aktivt med att förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna. Tillsammans med samarbetspartners och medlemmar arbetar vi för en kommersiellt, socialt och kulturellt attraktiv stadskärna som bidrar till att öka Trollhättans attraktivitet som boende-, utbildnings- och etableringsort.

Logotyp

City Trollhättans logotyp får användas i sammanhang där bolaget är avsändare eller samarbetspartner. Har du frågor om användandet hör du av dig till oss här.

Logotyp för City Trollhättan

Pressbilder

Vi kommer framöver komplettera med en uppsättning pressbilder för användande i olika forum.

Nyhetsbrev

Vi skickar löpande ut nyhetsuppdateringar om vår verksamhet. För att ta del av detta fyll i dina uppgifter nedan.Nyheter

Vår nya webbplats

Nu testlanserar vi vår nya webbplats. Läs mer om vår verksamhet och skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra utskick framöver. Upptäcker du faktafel, länkmissar eller vill ge allmän feedback är du varmt välkommen att höra av dig till hej@citytrollhattan.se Prenumerera på vårt nyhetsbrev

0 comments

2017 års snyggaste skyltfönster

Årets snyggaste skyltfönster är nu korat och Petronellas Boutique står som segrare i årets skyltfönstertävling. Totalt deltog 21 andra skyltfönster i tävlingen och efter att röstning pågått både online via Ttelas webbportal och manuella röster har nu juryn sagt sitt. Läs artikeln i Ttela här.

0 comments