Text om City Trollhättan

City Trollhättan är en samverkansplattform för näringar, fastighetsägare och Trollhättans stad. Bolaget ägs av den ideella föreningen City Trollhättan. Huvuduppdraget styrs av föreningens medlemmar, enskilda projekt och ett uppdragsavtal reglerat av kommunen. Organisationen arbetar aktivt med att förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna. Tillsammans med samarbetspartners och medlemmar arbetar vi för en kommersiellt, socialt och kulturellt attraktiv stadskärna som bidrar till att öka Trollhättans attraktivitet som boende-, utbildnings- och etableringsort.

Logotyp

City Trollhättans logotyp får användas i sammanhang där bolaget är avsändare eller samarbetspartner. Har du frågor om användandet hör du av dig till oss här.

Logotyp för City Trollhättan

Pressbilder

Vi kommer framöver komplettera med en uppsättning pressbilder för användande i olika forum.

Nyhetsbrev

Vi skickar löpande ut nyhetsuppdateringar om vår verksamhet. För att ta del av detta fyll i dina uppgifter nedan.Nyheter

Vinter i city

Det händer mängder med aktiviteter i Trollhättan under juletiderna. Bäst överblick på de samlade aktiviteterna hittar du i Visit Trollhättans evenemangskalender här. Våra egna aktiviter kan du läsa om på den här sidan. Där berättar vi mer om allt ifrån den återkommande julgranständning till Storgatans traditionsenliga julmarknad.

0 comments

Trolldagar 2018 – Trolliga dagar i city!

Trolldagar 2018 går av stapeln den 28 – 29 september i Trollhättan. Vi bjuds in till föreningsmässa, underhållning på scen och aktiviteter runt om i staden. På sen kommer vi bland annat få se trollkarlen och magikern Douglas Nordenbelt som bland annat medverkat i teveprogrammet Talang. Läs mer om aktiviteterna och programmet här.

0 comments

Höstens restaurangvecka!

Den 17 – 21 september bjuder flertalet av Trollhättans restauranger in till Restaurangvecka. Tvårätters specialmenyer erbjuds för 200 kronor i olika former för att ge smakprov på såväl klassiker som nyheter på restaurangernas och krogarnas menyer. Läs mer om de aktuella erbjudandena här och boka en plats på respektive restaurang för att ta del av … Fortsätt läsa Höstens restaurangvecka!

0 comments

Fallens dagar 2018

20 – 22 juli anordnas Fallens dagar. Sveriges äldsta stadsfestival bjuder för 59:e året i rad på ett fullspäckat program med flertalet spännande artister, aktiviteter, festivaltält och allmänt härlig stämning. Artister i årets line up är Takida, The Sounds, Sigrid Bertsson, Samir & Victor, Renaida, Uno Sveningsson tillsammans med N3:s symfoniorkester. Nytt för i år är … Fortsätt läsa Fallens dagar 2018

0 comments

Trollhättans första Pridefestival – 2018

30 juni anordnas Trollhättans första Pridefestival. Flertalet verksamheter bjuder in till aktiviteter under dagarna och vi medverkar kring arrangemanget som går av stapeln på sommarhängsytan på Strandgatan (gamla Hamnkontoret). För att vara uppdateringar om förändringar hänvisar vi till Pride-föreningens webbplats och evenemanget på facebook.

0 comments

Vårfest 2018 – Härliga dagar i city!

26-28 april anordnas ett flertal aktiviteter för att fira in våren. Flertalet verksamheter håller extraöppet och aktiviteter planeras runt om i staden. Fullständigt program hittar du här. För att vara uppdateringar om förändringar hänvisar vi i första hand till evenemanget på facebook.

0 comments

Vår nya webbplats

Nu testlanserar vi vår nya webbplats. Läs mer om vår verksamhet och skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra utskick framöver. Upptäcker du faktafel, länkmissar eller vill ge allmän feedback är du varmt välkommen att höra av dig till hej@citytrollhattan.se Prenumerera på vårt nyhetsbrev

0 comments

2017 års snyggaste skyltfönster

Årets snyggaste skyltfönster är nu korat och Petronellas Boutique står som segrare i årets skyltfönstertävling. Totalt deltog 21 andra skyltfönster i tävlingen och efter att röstning pågått både online via Ttelas webbportal och manuella röster har nu juryn sagt sitt. Läs artikeln i Ttela här.

0 comments