Många verksamheter går igenom en likviditetskris i och med spridningen av Covid-19. Genom att köpa ett presentkort som kan lösas ut direkt eller senare stöttar du dem genom krisen och har ett roligt köp att se fram emot. Ett presentkort är en investering i din favoritbutik och en levande stadskärna även efter tiden vi lever i nu. Läs även lite längre ner hur du kan kombinera din passion för föreningslivet med viljan av att stötta ditt lokala föreningsliv!

Använd ditt city-presentkort!

Glöm inte att använda ditt city-presentkort! Ett oanvänt presentkort gör ingen nytta. Se anslutna butiker här. Presentkortet köps i en självbetjäningsstation i entrén på Odenhuset och gäller i flertalet anslutna verksamheter i centrum – en perfekt present till den som har svårt att bestämma sig.

Arbetar du på ett företag som vill stötta det lokala näringslivet?

Tidigarelägg julgåvan och ge dina anställda en levande stadskärna. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha tips och stöttning i ert köp. 

Hos oss kan du köpa presentkort

Vill du köpa ett presentkort direkt hos en verksamhet? Nedan listar vi våra medlemsföretag som idag erbjuder presentkortslösningar.

Restauranger & Caféer 

Butler’s
Buddys Bar och Bowling
Hamnmagasinet
Bishops arms
Backstage rockbar
Scandic Swania
Kanalrestaurangen
Pasion Tapas & Wines
Majo Bar
Pinchos
Harry’s
Trollhättans bowlinghall
Café & Restaurang strandgatan
Espresso house
Ritz teatercafé
Ekmans konditori
Trollhättans Hörncafé

Skönhet & Nöje

Lingmerths Resebyrå
Trollhättans Bowlinghall
Hair & Face
Nails for you
Sharper of sweden barbershop i Trollhättan
Aqua
Zandhoff & Co

Shopping 

Elektronikhuset
Embels
Flora blommor
Hemköp
Klockmaster Liljas
Swensons guld
Fairtradebutiken
Guldfynd
Ica Matmor
J&V Store
KappAhl
Kicks
Life
Liljelood
Lindex
Petronellas
Åhlens
Fia och Floyd
Storgatans El
Atelier 42
Handkraft
Team Olmed
SG Interiör
Vanilla home
Trollhättans sy-butik
Musikpartner i Trollhättan

Stöttalotteriet – Trollhättan!

Vill du stötta din lokala förening samtidigt som du bidrar till ditt lokala näringsliv? Då är Stötta-lotteriet i Trollhättan något för dig. Även föreningslivet går just nu igenom en tuff tid med mycket osäkerhet och inställda matcher, evenemang och cuper drabbar föreningar hårt.

När du köper en lott i Stötta-lotteriet väljer du vilken förening förtjänsten ska gå till, din vinst är sedan ett presentkort hos ditt lokala näringsliv. På så vis stannar alla vinstpengar i Trollhättan och vi stöttar tillsammans vårt föreningsliv samt butiker, restauranger och caféer i staden.

Läs mer om initiativet och gå med i lotteriet här! Du kan också kika in på initiativets facebooksida.