Kom och njut av rörelse och glädje i stadskärnan tillsammans med oss på City Trollhättan. Lördagen den 28 september bjuds det på roliga aktiviteter för de små, modevisning och delikat mat att äta medan man strosar på våra vackra gator. Trollen kommer ut ur Trollhättans djupaste skogar för att träffa alla glada barn och tillsammans med dem blåsa liv i Trollparaden igen. Ta med familjen och kompisarna och gå tillsammans på paraden i sällskap med Trollhättans inhemska troll. Välkomna till en härlig dag i stadskärnan!

Även dagarna innan skall du hålla ögonen öppna för Trollen på stan!

Torsdagen den 26/9

Butikerna kickstartar Trolldagar och bjuder på fina erbjudanden. Odenhuset håller extraöppet fram till klockan 20 med fina erbjudanden under kvällen och även på Storgatan bjuds det på något extra. Håll utkik!

ERBJUDANDENA UNDER DAGARNA HITTAR DU HÄR!

Under dagarna kan du ta del av flertalet erbjudanden runt om i staden tillsammans med en trollcheck. Du hittar flera av erbjudandena här.

Ta del av erbjudandena här.

Fredagen den 27/9

10 -11 FÖREDRAGSFIKA OM ODENHUSET OCH TROLLHÄTTAN

Kom på förmiddagsfika och lyssna på lokalhistorikern Per-Gunnar Modigh som berättar om det tidiga Trollhättan, projektutvecklaren för Odenhuset Patric Westdahl om Odenhusets framtid och centrumutvecklaren på City Trollhättan, Marcus Pallvid som berättar om utvecklingen i ett brett perspektiv.

TROLLBOWLING HOS TROLLHÄTTANS BOWLINGHALL

Kom utklädd till troll och rulla kloten på en bana helt kostnadsfritt tillsammans med vänner, familj och bekanta. Först till kvarn!

TROLLMIDDAG PÅ HAMNMAGASINET

Ät i gott sällskap under helgen. Välj en pizza eller pastarätt från menyn inklusive dryck (alkoholfritt/öl/vin) för 200 kronor.

Lördagen den 28/9

TROLLFRUKOST PÅ SWANIA

Starta dagen med en mysig trollfrukost på Swania. Mellan 07:30 -11:30 så finner du allt vad du önskar av en frukost och mycket mer för 125 kr/person.

TROLLBIO – KOSTNADSFRI FILM MED BAMSE!

Biograf Forum i Folkets hus kommer under dagen bjuda på något alldeles extra. Kostnadsfri förmiddagsbio för barnen. Det är begränsat antal platser och hämtas ut innan filmen klocka 11. Biljettsläpp sker 10:00 på lördagen. Först till kvarn!

TROLLFAKTA

Vad vet du om trollen som bor i Trollhättan? Längst Kungsgatan kommer du att hitta lite ”fakta” om trollen att läsa tillsammans med barnen medan ni går runt på Trolldagar.

BLI ETT TROLL

Här kan du måla kinderna röda med fräknar och klippa till en egen trollsvans med en rosett i toppen, perfekt inför Trollparaden!

MATHÖRNA

Kellos Burgers och By Chefs Catering finns på plats och serverar gudomliga burgare. Dagens lunch kan du köpa här!

MINITIVOLI

TJ Event bygger upp ett litet tivoli med roliga attraktioner för alla åldrar.

TRÄFFA FUNKYBJÖRNEN OCH ÄLVHÖGSBORG

Ett av många kul besök under dagen är bland annat Funky-björnen som kommer för att aktivera och underhålla barnen.

Mellan 12-14 träffar ni Älvhögsborg och Funkybjörnen för kramar och sällskap i Trollparaden!

TROLLMOR LÄSER BOK I GRYTET kl 10:30 och 14:00

Senaste modet på scen och annat spännande!

Ett klassisk inslag är modevisningen där höstens nyheter och trender visas upp från flertalet butiker i city.

11:30 – Cardio Dumming med Fitness Smoothie Club
12:00 – Modevisning
12:45 – Uppvärmning med trollen inför Trollparaden
13:00 – Trollparaden

Under dagarna kan du ta del av flertalet erbjudanden i staden. När dagarna närmar sig visar vi upp vad som är på gång. Missa inte att Odenhuset har extraöppet på torsdagen tillsammans med Trollen.

Ta del av erbjudandena här.

Kom som ett troll och berika dagen!

Trollbarnen finns på plats och kommer underhålla tillsammans med trollmor. Under dagen tar vi även tillfället i akt och parada runt på Kungsgatan. Då välkomnas du med barnen att medverka utklädda!

Vill du medverka?

Vill du, din förening eller företag medverka under Trolldagar? Kontakta då oss för att diskutera möjligheterna. www.citytrollhattan.se