Andra adventshelgen i december bjuder vi in till den traditionella julmarknaden på Storgatan i Trollhättan. Vi fyller tillsammans gatan med marknadsstånd som erbjuder flertalet godsaker och vackra hantverk.Kom och upplev en fantastisk marknad med gammaldags julkänsla, där du kan handla fina och närproducerade klappar hos ett flertal utställare på Trollhättans mysigaste gata.

Dagens program

Under dagen, mellan klockan 11 – 15, kommer du även kunna träffa tomten, höra julmusik, klapper från hästhovar och känna doften av kanderade mandlar. Butikerna längs gatan har givetvis också öppet och bjuder på julmys även inne i värmen.

Julmys, pyssel och mini-mässor hittar du bland annat hos Svensk fastighetsförmedling och Mäklarhuset; där du är värmt välkommen in på ett besök.

Förläng frukosten hos både Scandic Swania och hotell Kung Oscar eller varför inte avsluta med en god gåsamiddag på Hamnmagasinet?

Dessutom kan du rida häst och vagn, klappa fåren, möta tomtemor och lyssna på sociala kören som sjunger kl. 12 och 13 på Storgatan.

En ny stjärna kommer på plats i Park of fame (Betty backs park). Läs mer på Trollhättans stads webbplats.

Du hittar löpande uppdateringar och facebook-evenemanget hät.

På julmarknaden finns det ett blandat sortiment att ta del av.
Förra året var tomen på besök och i år kommer tomtemor finnas på plats för att hälsa på alla snälla människor.
Flera butiker finns längs gatan och runt om i staden som du kan passa på att besöka ifall du vill värma dig några minuter.
Flera lokaler öppnar även upp för extra aktiviteter. Pyssel, bak och mindre handlare kan du hitta hos flera aktörer.

Vill du medverka som utställare?

Vill du ställa ut på marknaden? Utifrån inkomna intresseanmälningar bjuder vi in ett antal utställare. I urvalsprocessen fokuserar vi på att få en bredd i produktsortiment, material, teknik, hållbarhetstänk och konstnärligt uttryck. Gör då din intresseanmälan via formuläret.